преса
У Парижі українські книжки продаватимуть у польських і російських книгарнях PDF Друк e-mail
Написав Літакцент   
П'ятниця, 23 березня 2012, 19:27

Джерело: Літакцент

 

Фото Міли Іванцової з сайту sumno.com

Днями українські письменники повернулися з Книжкового Салону в Парижі (Salon du Livre), де вони офіційно, з презентаціями, побували вперше. Своїми враженнями від презентації української літератури в Парижі з «ЛітАкцентом» поділилися українські письменники Антон Кушнір і Лариса Денисенко.

Останнє оновлення на П'ятниця, 23 березня 2012, 20:11
Детальніше...
 
Паризький щоденник PDF Друк e-mail
Написав Тимофій Гаврилів   
П'ятниця, 23 березня 2012, 03:38

Джерело: Високий Замок 21.03.2012

Потяг зі Львова прибув до Києва згідно з розкладом. Мій мобільник шукав оператора, я – нашу групу. Миколу Кравченка, керівника проекту «Більше країн – більше книжок», з яким ми мали зустрітися на пероні, затримала ДАІ. Автобус, що віз нас з вокзалу на летовище, наполовину заповнений. О третій ночі на ефемках лунає українська музика.

Детальніше...
 
Нотатки на берегах PDF Друк e-mail
Написав Тимофій Гаврилів   
П'ятниця, 23 березня 2012, 03:22

Джерело: Zaxid.net 22.03.2012

Salon du livre

Українські письменники вперше представлені на одному з найпрестижніших у світі ярмарків художньої літератури – Salon du livre. Офіційно? І так, і ні. Так, бо із внесенням у каталог. Так, бо з масштабними заходами. Ні, бо без жодного представника українського посольства і без патронату державних інституцій. Поїздка відбулася під егідою нашої Асоціації книговидавців і розповсюджувачів. Добре це чи ні? Швидше так, ніж ні.

Детальніше...
 
На Паризькому книжковому салоні українських письменників слухала діаспора і видавці PDF Друк e-mail
Написав Катерина ГОНЧАРОВА   
Понеділок, 19 березня 2012, 22:27

Джерело: Gazeta.ua

Українську книгу вперше представили на популярному Паризькому книжковому салоні, який відкрився у п'ятницю 16 березня в виставковому комплексі Порт де Версаль. Про те, як проходили літературні події, розповіла українська письменниця Лариса Денисенко.

Лариса Денисенко, Антон Кушнір та Ірися Ликович на Паризькому книжковому салоні

"Емблема Паризького книжкового салону 2012 року (Paris, Salon du Livre) – книжковий голуб. Сторінки розгортаються наче крила. Книжковим голубом почуваєшся й сам. Простір, велич, це крите приміщення схоже на небо. Й на письменників там чекають, як на поштових голубів", - розповідає Лариса.

Детальніше...
 
Запорукою успіху української книги в Європі є позитивна інформація про Україну - книговидавці PDF Друк e-mail
Написав Роман Сущенко   
Понеділок, 19 березня 2012, 22:02

Джерело: Укрінформ. Роман Сущенко, ПАРИЖ. 19 березня 2012 року.

Запорукою попиту на українські книги у Європі є позитивна інформація про Україну та постійна присутність на європейському ринку.

Микола Кравченко та Роман Сущенко

Таку думку під час 32-го Паризького книжкового салону у коментарі УКРІНФОРМу висловив книгознавець, голова правління громадської організації "Книжковий простір" Микола Кравченко.

"Для успішного просування української книги тут (в Європі - ред.) головне, щоб про Україну була позитивна інформація з усіх джерел і постійна присутність. Тоді успіх буде", - сказав він. За словами М.Кравченка, головний підсумок участі у Паризькому книжковому салоні - це цікаві ділові контакти.

Детальніше...
 
Українську книгу вперше представлено на Паризькому салоні-2012 PDF Друк e-mail
Написав Роман Сущенко   
Понеділок, 19 березня 2012, 01:47

Джерело: УКРІНФОРМ, Роман Сущенко, ПАРИЖ. 16 березня 2012 року

Українська книга вперше представлена на популярному Паризькому книжковому салоні, який відкрився у п'ятницю в одному з найпрестижніших європейських виставкових комплексів Порт де Версаль.

Про це повідомили власному кореспонденту УКРІНФОРМу організатори салону.

"Українська книга та її автори вперше беруть участь у Паризькому книжковому салоні, де щороку свої твори представляє близько 2 тис. письменників і понад 1 тис. видавців з більше, ніж 40 країн", - зазначив керівник прес-служби виставкового комплексу Бернар Арно.

Детальніше...
 


Сторінка 9 з 11

Спонсори

нам допомагають:


Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну"

 
Find us on Facebook
Follow Us