Українські літературні заходи в Парижі та Страсбурзі PDF Друк e-mail
Неділя, 11 листопада 2012, 13:29

Напередодні Фестивалю Європейських літератур в місті Коньяк (15-18 листопада 2012 р.), на якому Україна цього року має статус почесного гостя, будуть проведені зустрічі з нашими письменниками в Парижі та Страсбурзі.

12 листопада о 18:00 розпочнеться зустріч Андрія КУРКОВА та Марії МАТІОС зі студентами та викладачами INALCO (Інститут іноземних мов та східних цивілізацій).

13 листопада Український літературний клуб запрошує на спілкування з Любком ДЕРЕШЕМ, Антоном КУШНІРОМ , Андрієм КУРКОВИМ та Марією МАТІОС, початок о 19:30, адреса Rue de Pelestine, 6.

14 листопада в Раді Європи відбудеться зустріч з українськими письменниками, загальний лейтмотив якої можна визначити як "Сучасна українська література на європейському шляху". Гостями Палацу Європи будуть Андрій КУРКОВ, Марія МАТІОС, Любко ДЕРЕШ та Антон КУШНІР.

Початок заходу о 17:30. Адреса: La Salle de Projection du Palais de l'Europe, Allee de la Robertsau, Strasbourg. Організатор - Асоціація MICT - Mouvement InterCulTurel. Для участі у зустрічі потрібно зареєструватися через електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Поїздку письменників у Францію підтримали фонди Ріната Ахметова "Розвиток України" та Арсенія Яценюка "Відкрий Україну".

 

Спонсори

нам допомагають:


Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну"

 
Find us on Facebook
Follow Us